AK Partili Mustafa Tunç’tan teşekkür mesajı

AK Partili Mustafa Tunç’tan teşekkür mesajı
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – AK Parti’den Seyhan Belediye Başkan aday adayı olan, Seyhan Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Tunç, başta Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Seyhan Belediye Başkan adayı Erdal Hatipoğlu, Yüreğir Belediye Başkan adayı Uzm Dr. Halil Nacar ve Çukurova Belediye Başkan adayı Firdevs Cingözler olmak üzere Cumhur İttifakı’nın tüm adaylarının 31 Mart’ta büyük bir zafere imza atacaklarını söyledi.

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Belediye Başkan aday adaylığı süresinde kendisine gösterilen destek ve teveccüh nedeniyle bir “Teşekkür” mesajı yayınladı. AK Partili Mustafa Tunç, “Adana’mıza, Seyhan’ımıza ve vatandaşlarımıza hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayan teşkilatlarımızın tüm kadrolarına, özverili partililerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Meslek odalarına, bulunduğu her ortamda samimi duygularını her fırsatta dile getiren,  hemşerilerimize sonsuz minnet duygularımı ifade ediyorum” dedi.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra Genel Başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisinin emrinde olduğunun altını çizen AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Hiçbir zaman makam mevki peşinde koşmadan, Adana’ya, hemşerilerimize, ülkeme ve milletimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz anlayışıyla hareket ettim. Bundan sonra böyle olacak. Partimin, liderimin bir neferi olmaktan her zaman büyük bir onur duydum. Partimizin, Cumhur İttifakımızın tüm adaylarına başarılar diliyorum. Elbirliğiyle 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de büyük bir başarıya imza atacağız. Cumhur İttifakı’nın zaferini 15 ilçe belediyesini kazanarak taçlandıracağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.