Adem Sungurtekin güven tazeledi

Adem Sungurtekin güven tazeledi
Yayınlama: 18.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana Borsa Lisesi Mezunlar Dayanışma ve Yaşatma Derneğinin yapılan genel kurulunda tek liste ile gidilen genel kurulunda mevcut başkan Adem Sungurtekin ve yeni yönetimi güven tazeleyerek üyeler oybirliğiyle tekrar seçtiler.

Dernek binasında yapılan genel kurulda 2 hafta önce çoğunluk sağlanamaması sebebi ile 18 Şubat tarihine ertelenmişti. İkinci toplantıda yeterli çoğunluk sağlanarak yapılan genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra gündem maddeleri okunarak divan heyeti yeni yönetimi üyelerin oylamasına sundu.Oy birliği ile alınan karar sonunda Adem Sungurtekin tekrar başkan seçilerek yaptığı konuşmasında “Son dönem olarak beni seçtiğiniz için tüm arkadaşlarıma ve yeni yönetimimize teşekkür ederim” dedi.

Adana Borsa lisesi mezunlar dayanışma ve yaşatma derneğinin yapılan genel kurulunda yeni yönetim şu şekilde oluştu;

Başkan Adem Sungurtekin,Murat Öztanrıöver, Akın Arslan ,Elife Şen Müftüoğlu, Salih Özdüzenciler, İbrahim Hakverdi, Yahya Yükselay, Mürüvet Rişvanoğlu, Gülşen Eskigülek, Ayhan Yücebilgiç, Hüseyin Yılmaz, Ali Kirik, Tamer Çokkuykulu, Asuman Özgür, Fatma Serap Alkan, Bülent Çetiner, Esef Özağır, Sezgin Karaaslan

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.