ADANA’YA HAYAL ÖTESİ YAPILAR

ADANA’YA HAYAL ÖTESİ YAPILAR
Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana’nın en önemli Yapı İnşaat firmalarından Hamidi Grup Yapı Güvenli sağlam modern estetik değeri yüksek Rüya evlerin (New Point) temelini Karşıyaka’da atarak yine ilklere imza attı.

NESİLLERİ GELİŞTİRECEK ESERLER YAPIYORUZ

Adana inşaat sektörünün önde gelen firması Hamidi Grup Yapı İnşaat yönetim kurulu başkanı, DAİMFED İdari ve Mali İşler Başkanı ve başarılı iş insanı Nurullah Hamidi; “Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede Yaşam Mimarlığı felsefemizi, tüm dünyaya örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan yaşam pratiğine aktarmak. Mevcut coğrafyamızın sunduğu doğal güzellikleri evrensel olarak paylaşmaya imkân veren projeler geliştirmek firma olarak temel hedef ve idealimizdir. Bu doğrultuda Hamidi Grup Yapı olarak geçmişten gelen güven ile projelerimizi tamamlıyor, geleceğe yönelik çalışıyoruz. Bu anlamda geleceğin ihtiyaçlarını şimdiden görerek nesilleri geliştirecek ortak eserler ortaya çıkarmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Açıklamasında bulundu.

ADANA’YA HAYAL ÖTESİ YAPILAR

HAMİDİ Grup yapı yönetim kurulu başkanı ve DAİMFED İdari ve Mali İşler Başkanı Nurullah Hamidi açıklamasına devam ederek; “İnsanın ilk çağlardan beri süregelen yuva ihtiyacını, ona doğal ve modern olanaklarla çevrelenmiş olarak sunmak. Öncelikle sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle bağını eksiksiz kurarak, doğal yuva ihtiyacını sağlam bir zemine oturtmak. Sonra modernlik, mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşımak ve böylelikle yüceltmek. Bizler bu yöndeki çalışmalarımıza örnek olacak Hamidi grup yapı New Point Karşıyaka da attığımız temellerde ortaya koyuyoruz.

19800 m² yaşam alanına sahip, 158 daire ve 3000 m² ticari alanlardan oluşan projemizde; Kapalı ve açık otopark, Yarı olimpik havuz & çocuk havuzu, Spor kompleksi, Fitness salonu, Sauna, Hamam, Barbekü alanı, Çocuk oyun alanları, Çok amaçlı toplantı alanları ve daha fazlası Hamidi Grup Yapı imzası ile yükseliyor!” ifadelerinde bulundu.

İnşaat sektörünün Adana’daki yüz aklarından biri olacak bu yatırımın konumunda örnek olacak ve Konut alanında çıtayı yükseltecek olması kaçınılmaz gözüküyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.