Alpha Ziraat görkemli bir törenle açıldı

Adana’dan Hatay’a, Mersin’den Osmaniye’ye kadar Doğu Akdeniz Bölgesi’ne hitap eden Alpha Ziraat A.Ş.’nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Alpha Ziraat görkemli bir törenle açıldı
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ülke tarımının başkenti olarak gösterilen Doğu Akdeniz Bölgesi’ne hitap eden Alpha Ziraat A.Ş.’nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Sektörün genç ve saygın isimleri Ahmet Hamdi Ekici ve Alper Ağca’nın yönetiminde kapılarını açan Alpha Ziraat A.Ş.’nin açılışı, büyük ilgi gördü. Türkiye’nin gıda güvenliği ve tarım sektörü açısından çok önem taşıyan açılış, büyük ilgi görürken sektörün tüm bileşenleri ve protokol üyelerini buluşturdu. Alpha Ziraat A.Ş., Bayer tarım ilaçları ve Dekalb tohumları Çukurova Bölge Distribütörlüğü’nü üstlenirken, aynı zamanda İspanyol Labin gübresinin de Türkiye Distribütörü olarak sektöre, bölge tarımı ve çiftçisine büyük katkılar sunacak.

Adana tarım sektörünün genç ve önemli isimleri Ahmet Hamdi Ekici ve Alper Ağca’nın girişimleriyle Karataş Yolu üzeri, Havutlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren Alpha Ziraat A.Ş.’nin açılışına, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Meclis Başkanı İsmail Acı, Adana Sanayi Odası ile Adana Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, AYAMDER Başkanı Tamer Gülcan, Adana Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Taşar, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Halid Milli, Bayer Türkiye ve Ortadoğu Genel Müdürü Onur Çamili katıldı. Doğu Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren tarım kuruluşu temsilcileri, ziraat mühendisleri, çiftçiler ve iş dünyası bileşenlerini de buluşturan açılışta, kırmızı kurdeleyi protokol üyeleri hep birlikte kesti.

GENÇ GİRİŞİMCİLERİ KUTLADI

Açılış töreninde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, ‘Hayırlı olsun’ temennisini paylaşarak, “Ülkemiz, bölgemiz, Adanamız ve ilçemiz için, tarımımız ve çiftçilerimiz için böylesine önemli bir kuruluşun temellerini atan girişimcilerimizi kutluyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi. Açılışa gelen konuklarıyla yakından ilgilenen girişimci ziraat mühendisleri Ahmet Hamdi Ekici ve Alper Ağca, misafirleriyle sohbet edip şirketin faaliyet alanı ve yaptıkları işlere dair bilgilendirme yaptı.

“TARIM OLMADAN HAYAT OLMAZ

Adana’dan Hatay’a, Mersin’den Osmaniye’ye kadar Doğu Akdeniz Bölgesi’nin her noktasına hitap eden Alpha Ziraat A.Ş.’nin kurucuları Ahmet Hamdi Ekici ve Alper Ağca, “Ülke tarımımız, bölgemiz, çiftçilerimiz ve sektörümüz açısından önemli bir adım atmanın hem gururunu hem heyecanını yaşıyoruz. Tarım olmadan hayat olmaz. Çiftçi üretmeden, sektörümüzün faaliyeti olmadan hayatın teminatı açısından işler kolay olmazdı. Bu açıdan bizleri bu heyecanlı başlangıçta ve açılışımızda yalnız bırakmayan tüm katılımcılara ve dostlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.