ADANASPOR’DA HAYAL KIRIKLIĞI

ADANASPOR’DA HAYAL KIRIKLIĞI
Yayınlama: 03.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Birinci Ligdeki temsilcimiz Adanaspor, deplasmanda Göztepe’ye 1-0’lık skorla mağlup olarak taraftarlarına hayal kırıklığı aşattı. Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Özhan Pulat’ın cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Fatih Kavlak, rakiplerinin taraftarının da desteğiyle maça baskılı başladığını söyledi.

İlk yarının golsüz tamamlandığını hatırlatan Kavlak, şöyle konuştu: “İkinci yarıda bazı hamleler yaptık oyunu ele almak ve ön tarafta topu biraz tutabilmek için. Ancak ikinci yarının 7. dakikasında kornerden atılan bir topta güzel bir şutla Göztepe 1-0 öne geçti. Rakibin de öne geçmesiyle daha da öne çıktık. Oyunu o tarafa yığdık, bazı şut pozisyonları bulduk fakat bir türlü çeviremedik ne yazık ki. Yani yenildiğimiz için tabii ki çok mutsuzuz. Berabere bitirebileceğimizi düşündüğümüz bir maçı kaybettik.”

8.HAFTA GİRESUN İLE

Adanaspor, ligin 8.haftasında Pazar günü saat 16.00’da Yeni Adana Stadında Giresunspor ile karşılaşacak. Turuncu-Beyazlı ekipte, bu maçın hazırlıklarına start verecek.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.