Yayınlama: 30.09.2023
Düzenleme: 30.09.2023 15:12
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana Türk mutfağının zenginliklerinden biri olan muzlu süt ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Adana’da Doğal Büfeyi işleten Serkan Varkal “Adana’ya has olan yaz içeceğidir” dedi.

Serkan Varkal muzlu sütün yapılış aşamalarından şöyle bahsetti; “Sütü alıyoruz güzelce boza şekline getiriyoruz dolapta dondurup müşterilerimize isteyene şeker veya şekersiz yapıp ikram ediyoruz. Tabi ki bir diğer çeşidimiz atom var. İçerisinde badem, Antep fıstığı, kaju gibi ürünler koyarak da atom yapıyoruz. İsteğe bağlı çilekli, meyvelisi oluyor hepsini yapabiliyoruz.”

YAZIN EN ÇOK GİDEN ÜRÜNLERİMİZİN İÇERİSİNDE YER ALIYOR”

Özellikle sıcak havalarda talebin fazla olduğunu belirten Varkal, “Müşterilerimiz özellikle yaz ayında oldukça ilgisi var. Yazın en çok giden ürünlerimizin içerisinde yer alıyor. Fiyatlarımız 60 TL şeklinde ama bir büyük bardak bir de küçük bardak porsiyon veriyoruz. Müşterilerimiz piyasanın durumunu bildiği için fiyatlar konusunda şikayetçi değiller. Adana genelinde fiyatlar birebir olunca müşterilerimiz tepki göstermiyorlar” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.