ADANALILAR SALİHA ERDİM SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

ADANALILAR SALİHA ERDİM SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Yayınlama: 15.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerinin son konuğu Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim oldu. Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye Yüreğir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı ve AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saliha Erdim; insan yaşamına dair bilgiler, aile kavramı, saygı ve muhabbet, eşler arasındaki diyalog ile ilgili konulara değindi. Temel konusu ‘Aile Medeniyeti’ olan söyleşiye Adanalılar da yoğun ilgi gösterdi, salon doldu taştı.

Söyleşide kendi hayatından kesitler de sunan Saliha Erdim, “Toplum için aile kurumu güçlendirilmelidir. Aile içindeki iletişimin sağlıklı ilerleyebilmesi için de eşlerin birbirlerine değer vermesi gerekir. Bizler bu konudaki eksikliklerimizi dikkate alıp düzeltmeliyiz. Bütün iyilikler içeriden dışarıya başlar, tüm güzelliklerin yönü içeriden dışarıya doğrudur. Aile bizim mahrem alanımız, iç yapılanmamızdır. Eğer bir iyilik varsa aileden başlamalıdır, bir güzellik varsa ailede oluşmalıdır” dedi.

Programda konuşan Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir Belediye Başkanlığı görevinin son günlerini yaşadığını belirterek; “İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra yeni dönemde Adana Büyükşehir Belediyesi olarak daha büyük ölçekli kültür sanat günlerinde hep beraber buluşuruz. Bundan sonra da inşallah Yüreğir’de de kültür ve sanat günlerini Yüreğir Belediye Başkan Adayımız, kardeşim Halil Nacar devam ettirecektir. Adana’mızda ve Yüreğir’de hizmet yolculuğumuz büyüyerek devam edecek.” diye konuştu.

Programın sonunda Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar, Saliha Erdim’e çiçek ve tablo takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.