Adana’dan Bodrum’a gelin gitti

Adana’dan Bodrum’a gelin gitti
Yayınlama: 30.01.2023
A+
A-

Eczacı Nalan Demir’in biricik oğlu Onur ile Adana’nın tanınmış Karsal ailesinin kızı İlay Wedding Panaroma Park salonunda Dünya evine girdiler.

 

Yeni yıla girdiğimiz bugünlerde dillere destan yapılan düğünde Adana sosyetesi hazır bulunurken genç çiftlerin nikahını Adana Büyükşehir Belediye başkanı Zeydan Karalar kıyarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Oğlu Onur’u evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Eczacı Nalan Demir “Bir yuvanın temelini attık ve çocuklarımızın mutluluğu bizleri de çok sevindirmiştir. Düğünümüze gelen tüm misafirlerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. Öncelikle nikahımızı kıyan bizleri onurlandıran Adana Büyükşehir Belediye başkanı Zeydan Karalar’a ayrı olarak minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Ben Adana’lıyım fakat işyerim Bodrum’da olduğu için gelinimizi de alarak Bodrum’a götüreceğiz ve orada yaşayacaklar. Çocuklarımıza mutluluklar diliyorum” dedi. Bu arada genç çiftlerin sevincini paylaşan akrabaları gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadılar.

Adana’nın tanınmış ailelerinden Karsal ailesinin biricik kızı Gelin İlay ise davetlilerle tek tek ilgilenirken duygularını paylaşarak şunları söyledi “Öncelikle çok mutluyum ve Onur ile evlenerek bir yuva kurmanın hayalini gerçekleştirmiş oldum. Diğeri ise Bodrum’a gelin gitmek her genç kıza nasip olmaz ama dileğim onlarında güzel bir yerlere gitmesidir. Tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza bu mutlu günümüzü bizzat gelerek onurlandırmalarından dolayı çok sevinçliyim, teşekkür ederim.” Damat Onur Demir ise Dünyanın en güzel kızı ile evlenmenin sevincini yaşadığını belirterek “Günlerdir bu düğüne hazırlıklarımızı yaptık ve çok güzel bir tören olmasının yanında dostlarımızı yanımızda görmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Bunun yanında nikahımızın aynı anda salonda yapılması ayrı bir güzellik kattı. Düğünden sonra yaşayacağımız yere Bodrum’da hem balayımızı yapacağız, hem de orada ikametgahımızı kuracağız. Bu yüzden benim kadar kimse mutlu olamaz “dedi.

Damat Onur Demir ile İlay Demir (Karsal) düğün töreninde davetliler gece geç saatlere kadar eğlenirken genç çiftlere eşlik ederek onları bir an olsun yalnız bırakmadılar. Düğün sonunda anılarda kalmak üzere hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.