Adana’da trafik yoğunluğu yaşanıyor

Adana’da trafik yoğunluğu yaşanıyor
Yayınlama: 27.10.2023
Düzenleme: 27.10.2023 16:18
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın/Yusuf Kahraman – Her geçen gün Adana’da araçların çoğalmasıyla birlikte trafik sıkışlığı vatandaşları çileden çıkarıyor.

Adana’nın yolları artık Trafiği kaldırmıyor. Genel olarak sabah ve akşamları işe gidiş gelişlerde, büyük bir trafik yoğunluğu nedeniyle gerçekten büyük bir sıkıntı yaşanıyor.

Bu sıkıntılara çözüm bulmak adına kentimizin mülki amirine ve Adana Büyükşehir Belediye başkanımıza sıkıntıları çözmek adına görev düştüğünü hatırlatırız. Yollarımız şehir içi ulaşım açısından çok dar. Birde buna yolların kaldırım kenarına gelişi güzel park eden araçları eklersek, işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bu olumsuzluklara çözüm bulmakta çok zor olmasa gerekir diyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet bayramının 100. yılı kutlamaları ve çeşitli etkinlikler olmasından dolayı yetkililer 3-4 gün içerisinde şehir merkezine toplu taşıma araçlarının kullanılması ve trafik sıkışıklığını önlemek açısından bilgilendirme yapıldı. Bayram nedeniyle bu Cumartesi ve pazar günü kortej yürüyüşü ve konserlerin yapılacak olması nedeniyle bazı ana caddeler kapalı olacaktır.

Ancak Adana da trafik sıkışıklığı sadece bayram nedeniyle yaşanmamaktadır. Genel olarak büyük bir sıkıntıyı yaşandığı aşikardır. Yetkililerin bu sıkıntıyı tekrar gözden geçermeleri Adanalının hayrına olacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.