Adana Yüreğirgücü 2.Başkanı Özdemir’den önemli açıklamalar

Adana Yüreğirgücü 2.Başkanı Özdemir’den önemli açıklamalar
Yayınlama: 07.04.2023
A+
A-

 

TOROS(Özel Haber) Ömer Demir –
Adana amatör spor kulüplerinden Yüreğirgücü’nün 2.Başkanı Fethi Özdemir, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Özdemir, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkalım” dedi.
MÜSLÜM ULAŞ’A ÖVGÜLER
Kulüp Başkanı Müslüm Ulaş’a övgüler yağdıran Adana Yüreğirgücü 2.Başkanı Fethi Özdemir, “Yüreirgücü olarak, Yüreğir ilçemizde bulunan gençlerimize destek oluyoruz. Başkanımız Müslüm Ulaş’ın onurlu mücadelesine bizlerde katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Yöremizdeki gençleri sporla kucaklıyoruz. Başkanımız Müslüm Ulaş’a amatör spora katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AMATÖR EVİ OLUŞTURULMALI
Yüreğir ilçesindeki amatör spor kulüplerinin en büyük sorunun tesis olduğuna dikkat çeken Fethi Özdemir, “Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir’e sesleniyoruz. Amatör spor kulüplerimize sahip çıksın. Amatör evi oluşturulmalı. İlçemizdeki amatör spor kulüpleri aynı çatı altında birleşmelidir. Biz kendimiz için, gençlerimiz için istiyoruz” şeklinde konuştu.
GENÇLERİMİZE KENT KART VERİLMELİ
Durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını antrenman ve maçlara gönderirken büyük zorluklar çektiğini anlatan Özdemir, “Gençlerimize kent kart verilmeli. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın çağrımıza yanıt vermesini bekliyoruz. Kent kart verilirse, gençlerimiz antrenman ve maçlara kolaylıkla gelebilir. Burada yaşanan aileler zar-zor ayakta duruyor” ifadesini kullandı.
YETENEKLİ İSİMLERİMİZ VAR
Amatör takım başta olmak üzere tüm kategorilerde lige katılarak yüzlerce futbolcu ordusuna sahip çıktıklarını vurgulayan Özdemir, “Takımımızda yetenekli isimler var. Bu isimleri, Adana ve Türk futboluna kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Bizim için skor önemli değil, gençlerimizi topluma faydalı bir insan yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Başarılı olmayı ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
İŞ İNSANLARINI GÖREVE ÇAĞIRDI
İş insanlarının amatör spor kulüplerine sahip çıkmaya davet eden Fethi Özdemir, “Dökme su ile değirmen dönmez. Amatör sporun gelişmesi ve kalkınması için desteğe ihtiyacımız var. Bizler kısıtlı imkanlarla takımımızı ayakta tutmanın mutluluğu içerisindeyiz. Destek gelirse, gençlerimiz için çok faydalı olur” diye konuştu.
AMATÖR SPOR ADAMLARI ALKIŞLANMALI
Amatör spora hizmet edenlerin alkışlanması gerektiğini dile getiren Fethi Özdemir, “Yüreğir ilçesinde önemli isimler var. Cengiz Kaskat ve Senayi Yıldız’ın yaptıkları gururla izliyoruz. Bizler de gençlerimiz için var gücümüzü gösteriyoruz. Yeni isimler aramıza katılmalıdır. Amatör spor ailesini, büyütürsek daha da güçleniriz” şeklinde konuştu.
AİLELER BİZLERE GÜÇ VERİYOR
Sporcuların ailelerinin kendilerine güç verdiğini sözlerine ekleyen Fethi Özdemir, “Aileler, çocuklarını takip ediyorlar. Antrenman ve maçlara gelerek bizlere moral veriyorlar. Bizim ilçemiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Her daim sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Birlik ve bütünlük içerisinde daha çok işler başaracağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.