Final Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Final Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Yayınlama: 31.05.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Final Okulları Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi bölümlerinden mezun olan öğrenciler okul kampüsünde düzenlenen törende diplomalarını aldı.

Adana Final Okulları Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi bölümlerinden mezun olan öğrenciler için okul kampüsünde mezuniyet töreni düzenlendi. Törenlere Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan’ın ve okul yöneticilerinin yanı sıra, Adana’daki diğer final okulları ve kursların yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan konuşmasında mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamları için önemli tavsiyelerde bulundu. Eğitim sevdasıyla çıktıkları yolda, geleceğimizin teminatı olan nesilleri yetiştirmek için üzerlerine düşeni yaptıklarını ifade eden Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem ise konuşmasında, Adana Final Okulları’nın 12 yıllık geçmişinde büyük başarılara imza atılmasının temelinde bu motivasyonun olduğunu vurguladı. Ertem, öğrencilerin donanımlı birer birey olarak hayata atılmaları için özveriyle çalışan mesai arkadaşlarına ve Final Ailesi’ne güvenerek çocuklarını teslim eden velilere de teşekkür etti.

Tören Türk Bayrağı ve Final Okulları Flamalarının devir teslimi, Final andının okunması ve mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesiyle devam etti. Heyecanlı anlara sahne olan mezuniyet törenlerinde gelenek olduğu üzere Adana Final Fen Lisesi Birincileri Ali Tuna Yeşilyurt, Buğra Alp Tunca, Faruk Alıç, Ramazan Yiğit Hanta, Adana Final Anadolu Lisesi Birincisi Batuhan Turhan ve Ortaokul Birincileri Tuna Özelçi, Aybeniz Nur Şimşek ve Begüm Yener, mezuniyet kütüğüne birincilik plakalarını çaktı. Dereceye giren diğer öğrencilere plaketlerinin verilmesinin ardından, kepler havaya atılarak mezuniyet coşkusu yaşandı. Hep birlikte yenen mezuniyet pilavının ardından tören sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.