Adana Gençlik Merkezi’nde Permakültür Tarım etkinliği

Adana Gençlik Merkezi’nde Permakültür Tarım etkinliği
Yayınlama: 07.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi haftaya rengarenk başladı

HAFTAYA RENGARENK BAŞLADILAR

Kentin çocuklarına ve gençlerine sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyet imkanı sunan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi renkli bir etkinlikle haftaya başladı. Permakültür Tarım Projesi kapsamında mini bahçem kiti ile birçok fidenin kitlerle buluşturulduğu etkinliğe Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı ve Adana Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cem Tutsoy katılarak çocuklarla eğlenceli vakit geçirdiler.

“KARBONSUZ BİR GELECEK BIRAKACAĞIZ”

Permakültürün özellikle şehirlerde; balkon, teras ve bahçe gibi değerlendirilebilir alanlarda herkesin kendi sebze ve meyvesini yetiştirmesini sağlayan ve bunun da sürdürülebilir olmasını sağlayan bir tarımsal tasarım modeli olduğunun altını çizen Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı, gelecek nesillere karbonsuz bir gelecek bırakmanın önemine değindi.

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Etkinliğe katılan Adana Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cem Tutsoy ise böylesi anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Adana Gençlik Merkezi ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.