ADANA EMNİYETİNDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

ADANA EMNİYETİNDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK
Yayınlama: 24.08.2023
Düzenleme: 24.08.2023 16:23
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak –  Adana İl Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı Adana Şubesi iş birliğinde İl Müdürlüğü Ana Hizmet Binasında, Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Türk Kızılay’ı Başkan Vekili Ramazan Saygılı ve Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Halil Ahmet Çolak’ın katılımıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi. Düzenlenen kan bağışı etkinliğinde İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve diğer birimlerdeki polis memurları kan vererek bağışta bulundu.

Doğan İnci, “Her yıl olduğu gibi bu dönemde de Adana Emniyet Müdürlüğü her zaman Kızılay’ın yanında. Kan bağışı kampanyasında, periyodik kan bağışını devam ettiriyoruz. Hepimiz biliyoruz ki kan insanlar tarafından üretilemiyor, yapılamıyor. Sadece kan vererek bulabiliyoruz. Bu sıcak günlerde Türk Kızılay’ının kan ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Aşırı bir ihtiyacımız var” diyerek belirtti.

İnci konuşmasını şu şekilde devam ettirdi; “Bizlerde Adana Emniyeti olarak kan bağışlarımızı gerçekleştireceğiz. Ben bu bağış sayesinde kendi vücudumuzu hücrelerin yenilendiğini biliyoruz. Kendi sağlığımız açısından hücrelerin yenilenmesi, kanımızın gençleşmesi hem de insanı yaşatıyoruz. Bir görevimiz, vatandaş görevimiz, bir insani görevimiz. İhtiyaç sahiplerine her an için hazır kan bağışı yaparak onların ihtiyaçlarını karşılamakta bizim asli görevimizdir. Bugünde onu gerçekleştiriyoruz, hayırlı uğurlu olsun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.