Adana Eczacı Odası’ndan AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı’ya ziyaret

Adana Eczacı Odası’ndan AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı’ya ziyaret
Yayınlama: 18.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Ecz. Ozan Gülaçtı’yı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Adana Eczacı Odası (ADEO) Genel Sekreteri Ecz. Erdem Kızıltepe, Sayman Ecz. Ezgi Elekarışmaz, YK Üyeleri Ecz. Selin Öztanrıöver, Ecz. M. Ceyhun Dalkıran, Uzm. Ecz. Hakan Deniz ve Ecz. Sedat Unul ile birlikte ziyarete gelen ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, burada yaptığı konuşmada “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Başarılar diliyoruz. Bir meslektaşımızın önemli bir göreve gelmesi bizleri oldukça mutlu etti. Yıllarca bu alanda emek veren mücadele eden biri olarak Adana’nın Adanalı’nın, eczacının ve eczacılığın içerisinde bulunduğu sorunlarını yakından biliyorsunuz. Sorunların çözümü konusunda elinizden gelen her türlü çabayı göstereceğinizi biliyoruz. Bildiğiniz gibi biz eczacılar halkın ilaca erişiminin kolay olmasını istiyoruz. İlaç bulunabilir ve ucuz olmalıdır. Bulunmayan ilaçlar konusunda sizinle istişare edip, çözüm bulunması konusunda her türlü işbirliğine varız. Halkın sorunu hepimizin sorunudur. Yapacağımız istişareler sonucunda çözüm bulacağınıza inancımız tamdır. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

ECZ. GÜLAÇTI, “MAKAMI FAYDALI İŞLER YAPMAK İÇİN KULLANACAĞIM”

AK Parti Çukurova Meclis Üyesi Ecz. Akın Yılmaz, önceki dönem il başkan yardımcısı Ecz. Emine Karaköse ve önceki dönem il yönetim kurulu üyesi Ecz. Tolga Avşar’ın da hazır bulunduğu ziyarette oturduğu oturduğu makamı, yaşadığı şehre faydalı işler yapmak için kullanacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye üzerine kurduğu ölçeği, Adana’mıza verdiği önemi biliyorum. Bana tensip edilen bu görevi layıkıyla yerine getirme amacındayım. Adana’mız için, meslektaşlarımız için, işçimiz, emeklimiz, esnafımız, çiftçimiz, sanayicimiz, gencimiz, yaşlımız için gece gündüz demeden çalışacağız. Gerek devlet adamlığı gerekse entelektüel yapısıyla bizler için önemli bir değer olan Ömer Çelik gibi bir bakanımız var. Onun da önderliğinde Adana’mıza çok güzel hizmetler yapıldı. Yapmaya da devam edeceğiz. Arkadaşlarımızla göreve gelir gelmez projelerimizi masaya yatırdık. Yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Eğitim birinci önceliğimiz. Okullar açıldığında tüm öğrencilerimizi Ortadoğu’nun en büyük müzesi diyeceğimiz Adana Müzesinde misafir edeceğiz. Bir kültür gezisi ile birlikte birçok etkinlik düzenleyerek öğrencilerimizde geleceğe, teknolojiye yönelik farkındalık yaratma çabasındayız. Bir eczacı olarak oda yöneticilerimizi burada görmekten onur duydum. Bizler odalarımız ve STK’larla birlik beraberlik içerisinde çalışarak kentimize ve kentlimize çok güzel işler yapmak istiyoruz. Hem eczacılık mesleği hemde diğer mesleklerin, vatandaşlarımızın varsa sıkıntılarını çözüm önerilerimizle birlikte ilgili müdürlük veya bakanlıklara iletmekle mükellefiz. Bu anlamda hepimizin amacı ortaktır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.