Adana Barosu avukatları yaz dönemini boş geçirmiyor

Adana Barosu avukatları yaz dönemini boş geçirmiyor
Yayınlama: 05.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Barosu üyesi Av. Bedirhan Tuna Yıldız’ın sunumuyla “Gayrimenkul Hukuku ve Tapu İptali Tescil Davası Uygulamaları” konulu atölye çalışması Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programın açılışında konuşan Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, “Tecrübelerini ve mesleki birikimlerini bizlerle paylaşacak olan kıymetli meslektaşıma teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımızın daha fazla bilgi, tecrübe ve deneyim kazanmaları için Baro olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ” dedi.

Programa; Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gül Yalçın Aslan ile avukatlar katıldı.

Uygulama hakkında kapsamlı ve içerik yönüyle doyurucu bir sunum hazırlayan Av. Yıldız, güncel Yargıtay kararlarıyla da avukatları bilgilendirdi.

Slayt eşliğinde gerçekleşen sunumda ana başlık olarak; Harici Satış Nedeniyle Tapu İptali Tescil Davaları, Gayrimenkul Tapu Satış İptal ve Tescil Davaları, Şufa (Önalım) Hakkı Nedeniyle Tapu İptal ve Tescil Davaları ile Taşınmazların Satışı konularına yer verildi.

 

Program soru ve yanıt bölümüyle tamamlandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.