ADANA 1954 FK’DAN MUŞSPOR’A TEPKİ

ADANA 1954 FK’DAN MUŞSPOR’A TEPKİ
Yayınlama: 29.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK Ailesi, Muşspor maçının ardından Muşspor Başkanı Nevzat Kaya ile futbolcusu İlker Avşar’a sert tepki gösterdiler. Turuncu-Beyazlı camiadan, Muşspor Başkanı Kaya ile futbolcusu Avşar’a öfke dinmiyor.

Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Burak Erdem, Muşspor Başkanı Nevzat Kaya ile futbolcuları İlker Avşar’ın yaptıklarına bir anlam veremediklerini kaydetti. Erdem, “Hafta içi bizim demediklerimizi demiş gibi iftiralarda bulunup, yalan beyan verdiler. Seyircilerimizin maça gelmemesi adına ellerinden geleni yaptılar. Maç gecesi otelimizin önüne bir grup geldi. Pankart açıp, davul çalıp bizleri rahatsız ettiler. Bizlere organizeli bir şekilde ağır küfür ettiler” diye konuştu. Erdem, yöneticilerinin stada alınması için yanlarında olan Muş Valisi ile Gençlik ve Spor İl Müdürüne teşekkür etti.

Bitexen Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı Gökhan Uzunömür, Muşspor futbolcusu İlker Avşar’ın Adana düşmanlığına bir anlam veremediğini belirterek, “ Adanalılara küfür etmesi terbiyesizliktir. Küfürleri kendisine iade ediyorum.  İlker Avşar’ı Adana halkı asla ama asla unutmayacak. Grubumuzda Tokat Plevne, Ordu, Alanya Kestel, Bursa Yıldırım gibi birçok güzide kulübümüz varken, Muşspor ve camiasını bir üst lige yaptıklarından dolayı yakıştıramıyoruz. Biz takım olarak şampiyonluğa inandık ve istediğimiz hedefe ulaşacağız” diye konuştu.

Bitexen Adana 1954 FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, yıllarca deplasmanlara gittiğini ancak ilk defa böyle bir şey yaşadığını belirtti. Gönlü, “Futbol dışında tüm çirkeflikleri Muş’ta gördük. Organizeli bir şekilde bizlere küfür ettiler. Onlar kendi çirkefliklerinde boğulacaklar. Taraftarlarımızın gücünden korktular ve Muş’a gelmemelerini sağladılar. Biz takım olarak şampiyonluğa kenetlendik. Lig sonunda hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Turuncu-Beyazlı ekibin Sportif Direktörü Cafer Elek de, bir spor adamı olarak yıllardır sporun içerisinde olduğunu ve bu tarz çirkin olayları asla tasvip etmediğini dile getirdi, Elek, “İlk defa böyle bir şey yaşadım. Bize antrenman için saha vermediler. Sahaya giriş ve çıkışlarda bizleri rahatsız ettiler. Yedek kulübümüze ve sahadaki futbolcularımıza sövdüler. Bilerek sahaya buz bıraktılar. Bir futbolcumuz da sakatlandı. Biz takım olarak başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.