Adana 1954 FK’dan Belediye Başkanlarına Ziyaret

Yeni sezonda 2.Ligde mücadele edecek olan Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü’nün Başkanı Menderes Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir...

Adana 1954 FK’dan Belediye Başkanlarına Ziyaret
Yayınlama: 13.05.2024
Düzenleme: 13.05.2024 10:47
A+
A-

Yeni sezonda 2.Ligde mücadele edecek olan Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü’nün Başkanı Menderes Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ı ziyaret ettiler. Başkan Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Karalar, Başkan Demirçalı ve Başkan Kozay’a kulüplerinin formasını takdim ettiler.

Turuncu-Beyazlı ekipten yapılan açıklama şöyle: “Başkanımız Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ile Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozayl’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, forma takdim ettiler. 2.Lig’e çıkan, Şampiyon Halkın Kulübüne yeni sezonda destek sözü veren Kıymetli Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.