SPOTİFY’A MÜZİKLERİN KLİPLERİNİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ GELİYOR

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak - Popüler müzik uygulaması olan Spotify geçtiğimiz günlerde müzikseverleri sevindirecek önemli bir açıklama yaptı. Şirket, Spotify 11 ülkede...

SPOTİFY’A MÜZİKLERİN KLİPLERİNİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ GELİYOR
Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Popüler müzik uygulaması olan Spotify geçtiğimiz günlerde müzikseverleri sevindirecek önemli bir açıklama yaptı. Şirket, Spotify 11 ülkede Premium kullanıcılarına şarkı kliplerini gösteren bir özellik geldiğini açıkladı.

Spotify’ın stratejisinde büyük bir değişimi temsil ediyor ve potansiyel olarak insanların çevrimiçi müzik tüketme şeklini değiştirebilir. Spotify Küresel Tüketici Deneyimi Başkanı Sten Garmark’ın yaptığı açıklamada ise sanatçılar, Spotify‘daki şarkılarına klip ekleyebilecek. Şu anda test aşamasında olan bu özellik kapsamında Ed Sheeran, Doja Cat, Ice Spice, Aluna ve Asake gibi dünyaca ünlü sanatçılara ait parçalarda klipler olduğu görüldü.

Bu yeni gelen özellik şu anda 11 ülkede kullanılıyor. İngiltere, Hollanda, Polonya, Almanya, Kolombiya, İtalya, İsveç, Brezilya, Filipinler, Endonezya ve Kenya ülkelerinde erişim sağlayabiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.