GÖBEKLİ TEPE …DİN BARONLARININ İŞİNE GELMEZ…

Yayınlama: 24.09.2024
Düzenleme: 23.09.2024 14:49
A+
A-

Urfa’da keşfedilen dünya tarihini değiştirecek bulgular taşıyan Göbekli tepe kazısı bilinmeyen ve açıklanmayan bir nedenle durduruldu.

Lazer taramasında toprak altındaki yapıların göründüğü alanın üzeri ne hikmetse ağaçlandırıldı. Evet alan resmen ağaçlandırılarak kazılar durduruldu .Göbekli tepe karanlığa gömülmek isteniyor. Çünkü buluntular Batı’ yı memnun etmedi…Bu konuda henüz doğu uyanamadı ama gerçeği anlayıp uyansaydı Doğu ‘da bu kazıların durdurulmasını isterdi.

Dinlerin, (en eskisi Budizm dahil) toplam yaşı 8500 yıl. Bunun içinde Musevilik, Hristiyanlık, Müslümanlık da var. Adem’den itibaren başlayan insanlığın yaşı 8500  yıl olarak biliniyordu.

Göbekli tepede çıkan bulgulara göre burada 12.000 yıl önce yaşam olduğu hem de insanlık yerleşim toplu yaşama merkezi olduğu tespit edildi.

Eee bu durumda Adem ve Havva da dahil olmak üzere tüm dinler boşa düşmüş olmuyor mu?

Vay Vatikan vayyy !…Papalık dahil tüm dini merkezlerin işi bozulacaktı. Bundan korktukları için, kazıyı durdurdular ve Göbekli tepeyi ortaya çıkaran Alman Profesör evinde ölü bulundu. Sözde kalp krizi geçirmiş…

Dünya’da tüm ülkelerde dinler üzerine kurulmuş bir sistem var. Din adamları bu sistemin yıkılmasını istemiyorlar .Tabii istemezler üç büyük semavi dinin etrafında dönen dini artı ticari rantlar da var…Vatikan’ın gelirlerinin, Kabe’nin gelirlerinin, Museviliğin gelirlerinin hesabı yöneten Musevi, Hristiyan ve Müslüman din adamları var…tarikatlar var.

Göbekli tepe kazıldıkça gerçekler ortaya çıkacak, kazıldıkça uzak dünya tarihi ortaya çıkacak ,kazıldıkça insanlığı tarih boyunca soyut masallarla uyutarak kandıran ve yönlendirenlerin yalanları ortaya çıkacak…

Bilimin ve bilginin ışığında olan, insanlar din yüzünden dünyadaki olan bölünmelere karşı çıkmayacaklar mı ?  Yönettikleri ülkeler, yönetip sömürdükleri toplumlar tüm bu gerçekler karşısında kandırıldıklarını anlamayacaklar mı ? Kandırıldıklarını anlayan toplumlar bu din baronlarından hesap sormayacaklar mı ?

Din baronları bunları hiç isterler miii !…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.