2 METRE 10 SANTİM BOYUNDAKİ DÖNER KARNAVALDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

2 METRE 10 SANTİM BOYUNDAKİ DÖNER KARNAVALDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Çağlacan Kurt – Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ilk durağı olan Adana’daki Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalının, 13-21 tarihleri arasında devam ediyor.

Bu yıl 12’ncisi “Nisan’da Adana’da” sloganıyla organize edilen karnavalda Atatürk Parkında kurulan stantta ‘Kardeşler Döner’ 2 metre 10 santim döner ile damga vurmayı başardı.

“BİZ DE STANT AÇARAK BİR KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK”

Kadir Usta, “Çocukluğumdan beri bu işi yapıyorum. İşimi severek yapıyorum. Bu portakal çiçeği karnavalına geldik. Bizde stant açarak bir katkıda bulunmak istedik. Herkese başarılar diliyoruz. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Kadir Usta konuşmasını sonlandırırken yaptıkları dönerin lezzetli olduğuna değinerek şu ifadeleri kullandı; “Yaptığımız döner 2 metre 10 santim döner ile karnavalın en uzun olmayı başardı. Dönerimizin lezzetli olması, farklı olması, hizmette iyi olması, damak tadından olsun vatandalar tarafından ilgi görüyor. Festival çok iyi geçiyor. Gelen kişiler biraz harcama yapmıyorlar. Gelen vatandaşlara döner dürümü 100 TL’ye satıyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.