Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı oldu

25 ve 26. Dönem CHP Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı oldu
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) –  Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, ilçe halkına hizmet için kolları sıvadı.

Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan 25 ve 26. Dönem CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, mesleki tecrübesiyle Seyhanlı hemşehrilerine yerinde, halkçı ve katılımcı belediye, dürüst ve şeffaf yönetim anlayışı ve “Seyhan’da Yenilik Zamanı” anlayışıyla yola çıktı.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve ilçe yönetimini ziyaretinin ardından CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu ve il yönetimiyle buluşup Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylık başvurusunu yapan CHP’li Tümer, “Doğup büyüdüğüm, sokaklarında top oynadığım, bir çok mahallesinde yaşadığım, nüfus ve alan itibariyle Türkiye’nin 53 şehrinden daha büyük konumdaki Seyhan ilçesine hizmet etmek benim için onur ve gurur vesilesi olacaktır. Mesleki tecrübeme dayanarak Seyhan’da iddialıyım” dedi.

“Seyhanlıların katkılarıyla Adana’da başarılı sonuçlar alacağız”

Seyhan için toplumun tüm kesimlerinden destek alacağına inandığını kaydeden, bu konuda iddiasını ortaya koyan Tümer, Seyhan’daki sinerjiyle, yıllar sonra sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla tanışan Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine de büyük katkı koyacağını vurguladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel öncülüğündeki parti merkezi, parti yönetimleri veya parti örgütlerinin tercihiyle belirlenecek adayların etrafında birleşip CHP’nin başarısı için ter dökeceğini kaydeden Zülfikar İnönü Tümer, “Parti üyesi olarak CHP örgütleriyle birlikte çalışacağız. Bütün aday adayı arkadaşlarımız parti için çalışıyor. Elbette ki ben de belediye başkanlığını en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Seçimlerde ne kadar çok toplumun teveccühünü alırsak ülkemizin yarınları için oldukça faydalı işler yapmış olacağız” diye konuştu.

Milletvekilliğinden bu yana gerek Seyhan’da gerekse kentin diğer bölgelerinde partisine ivme kazandırmaya yönelik girişimlerini sürdürmekten geri durmayan Zülfikar İnönü Tümer, başta CHP Genel Başkanı Özgür Özel olmak üzere parti yönetimi, parti örgütleri ve Adanalıların, Seyhanlıların katkılarıyla Adana’da başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.

 “Seyhan için görev verilmesi halinde çok iddialıyım”

Adana’nın hemen tüm ilçelerinde sulama, içme suyu, yol, köprü gibi altyapı inşaatlarının yanı sıra tescilli kültür varlığı yapıların rölöve, restütisyon (Tarihi bir yapıyı eldeki bilgilere göre aslına uygun olarak çizmek) ve restorasyon projeleri ile bu yapıların onarımlarına yönelik çalışmalar yapan, yüzlerce işçiye istihdam kapısı açan İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, “Benim için önce partim ve başarısı gelir. Seyhan için görev verilmesi halinde çok iddialıyım. Partili-partisiz tüm halkımıza, parti örgütlerimize güveniyorum ve verecekleri destekle belediye başkanı olacağıma inanıyorum. Milletvekilliğimizde olduğu gibi Belediye Başkanlığı makamını da sadece ve sadece halkımızın çıkarları doğrultusunda kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Seyhan’da ve diğer ilçelerimizde ve elbette Büyükşehir’de partimizin ve adaylarımızın başarısı için ter dökeceğim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.