Zeydan Karalar’ dan Başkan Çay’a Ziyaret

Zeydan Karalar’ dan Başkan Çay’a Ziyaret
Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Mustafa Çay’ın mecliste gündeme getirdiği iddiaları yerinde incelemek üzere Pozantı’ya geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi Eylül Ayı olağan oturumunda gündem dışı söz alarak ilçede yapılan yol ve kaldırım çalışmalarının bitirilemediğini, vatandaşların ve esnafların yaşadığı sıkıntıları dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın daveti üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ilçeye gelerek çalışmaları yerinde inceledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Mustafa Çay’ın daveti üzerine Pozantı’ya gelerek aksayan hizmetleri yerinde gördü.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan ve ilçede yapılan doğalgaz çalışmalarının ardından Atatürk, İnönü ve Gençlik Caddesi’nde başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Karalar, ihaleyi alan Dimax firması yetkililerinden de bilgi aldı. Çalışmaların hakikaten uzadığını belirten Başkan Karalar, kaldırım ve yol çalışmalarının yağmurlar gelmeden bir an evvel bitirilmesi talimatını verdi.

Daha sonra Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin ve CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile bir araya gelen Başkan Karalar, ihaleyi alan firmanın yetkilisi ile görüştüğünü, yol ve kaldırım çalışmalarının hızlandırılacağının bilgisini verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.