Zengin, “Sarıçam’ın kalkınması için hizmete adayım”

Zengin, “Sarıçam’ın kalkınması için hizmete adayım”
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – CHP Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi A. Adayı Duygu Zengin ilçe binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Serkan Polat, ilçe yöneticileri, Kader Doğu Akdeniz Temsilciliği Başkanı Ayşe Tayakısı ve Kader önceki dönem Başkanı Ayfer Köni, İYİ Parti Aladağ Belediyesi Meclis Üyesi Solmaz Kayalı Durak, Astrolog Nazik Kebeli, birçok partili ve basın mensuplarının katılım sağladığı toplantı yoğun bir ilgi hakimdi.

CHP Sarıçam İlçe Başkanı Serkan Polat burada yaptığı konuşmada partinin yerel seçimlerle ilgili çalışmalarından bahsetti. Kadıların mutlaka siyasette var olmaları gerektiğinin altını çizen Başkan Polat, CHP Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi A. Adayı Duygu Zengin’e de çıktığı yolda başarılar diledi.

Kader Doğu Akdeniz Temsilciliği Başkanı Ayşe Tayakısı ise yaptığı konuşmada, kadınların siyasette olması gerektiğinin altını çizdi. Tayakısı, “Yüzde ellinin üstünde kadın seçmeniz var. Artık sandıklarda sizleri görelim, listelerde arkadaşlarımızı görelim, istiyorum. Bunlar il, ilçe yönetimlerinde mutlaka ki söz hakkınız var. Biz kadınlarımızı seçilecek yerlerde istiyoruz artık” diye konuştu.

A.Adayı Duygu Zengin burada yaptığı konuşmada öncelikle kendisinden kısaca bahsederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Zengin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “15.02.1970 Adana/Saimbeyli doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Adana’da tamamladım. Üniversite eğitimimi İstanbul Üniversitesi ön lisans Sosyoloji bölümünde tamamladım. Evli ve 1 çocuk annesiyim.

10 yılı aşkın süre radyo ve yerel TV programları moderatör olarak gerçekleştirdim. Global İş İnsanları Platformu Yönetim Kurulu üyesiyim. Etkinlik-Sen Adana Şube Yönetim Kurulu üyesiyim. Kıvılcım Kadın Kooperatifi Kurucu ortağıyım. 2D Ajans’ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu başkanıyım. Marka Şehir Adana, Mimari Çizginin Önemi, Kent Estetiği Şehrin Geleceği adlı panellerin düzenlenmesi ve moderatörlüğünü gerçekleştirdim.

İç İşleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı’nın desteklediği ‘’Sevginin Boşluğunun Madde İle Doldurmayın’’ projesini yürüttüm. Köyden kente göçün engellenmesine yönelik Saimbeyli’de Süt Ve Et Entegre Tesisi projesinde çalışmalar yaptım. ‘’Şimdi Moda Adana’’ mottosu ile Adana’da defileler düzenledim. Tekstil ve modanın şehri olması adına çalışmalar yürüttüm. Sarıçam Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesiyim. Kadın Adayları Destekleme Derneği üyesiyim. 15 Yılı aşkın süredir Cumhuriyet Halk Partisi Üyesiyim ve Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayıyım.”

Zengin daha sonra Sarıçam’a neden aday olduğu hakkında bilgiler vererek şu açıklamalarda bulundu:

“Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde iki üniversite organize sanayi bulunduran tarım alanları olan güzide bir ilçemizdir. Kırsaldan en fazla göç alan bunun yanında yeni yerleşim alanları açılan bir ilçemiz, ancak alt yapısı hazırlanmadan imara açılması birçok sorununda beraberinde getiriyor. Şu anki ilçe belediyesinin bu sorunlarını çözemeyeceği kanaatine varan halk, 2019 seçimleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin ilçeye yapmış olduğu Devasa yatırımlar, hizmetler, sosyal donatılar, sosyal belediyeciliğin önemini göstermektedir.

İlçenin demografik yapısı değişmiş, daha seküler seçmen sayısı hızla artmıştır. Yaptığımız saha çalışmalarında sevgili Sarıçamlıların sorunlarını, taleplerini alıp ilgi mercilere iletiyoruz. Yapmayı planladığımız makro düzeyde projeler le İlçenin sosyoekonomik düzeyinin yükselmesine katkı sağlayacağız. Sarıçamın kalkınması için hizmete adayım”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.