Yusuf öğretmen Adana’nın gururu

Yusuf öğretmen Adana’nın gururu
Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Milli Eğitim Balanlığı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde her ilden mesleki çalışmaları ile öne çıkan ve başarı öyküleri bulunan bir öğretmen kendi ilini temsilen Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara’ya davet edildi. Adana’yı temsil eden Adana Bilim ve Sanat Merkezi matematik öğretmeni Yusuf İpek, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ile Çukurova Bilsem Okul Müdürü Sezai Sarpkaya’ya teşekkür etti.

Yusuf İpek, Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği kriterler dikkate alınarak yılın öğretmeni olarak seçilip Ankara’ya davet edildi ve Adana’nın gururu oldu.

TBMM ZİYARETİ

Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer, önderliğinde 81 il temsilcisi öğretmenler Anıtkabir ziyaretinde bulundular. Ardından TBMM başkanı Prof. Dr.  Mustafa Şentop, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki öğretmenleri birinci mecliste kabul etti.

CUMHURBAŞKANI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim bakanı ve beraberindeki öğretmenleri külliyede kabul etti ve öğretmenler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

81 ilden gelen öğretmenler daha sonra İstanbul İl milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği ve iki gün süren bir dizi etkinliğe katılarak İstanbul’u gezdiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.