Yusuf Kanlı “15 Temmuz’da Türk Milleti kazanmış, İblis’in uşakları kaybetmiştir”

Yusuf Kanlı “15 Temmuz’da Türk Milleti kazanmış, İblis’in uşakları kaybetmiştir”
Yayınlama: 14.07.2023
Düzenleme: 14.07.2023 10:27
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “15 Temmuz’da milli birlik ve dayanışma ruhu terör örgütü Fetö’nün şerefsiz oyununu boşa çıkarmış, iman, ihaneti yenmiştir.” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milleti’ne açık bir ihanettir”

“Milli ve manevi değerlerimizi istismar ederek, kutsal değerlerimizi maske olarak kullanmak suretiyle devlet ve toplum hayatımıza sızan Fetö denen alçak terör örgütünce yapılan 15 Temmuz darbe girişimi, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Milleti’ne yapılan açık bir ihanettir.”

Devlet Bahçeli’nin ilk mesajı…

“Hiç kuşku yok ki, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Silahlı Kuvvetlerimizin içinden devşirilmiş hainlerce gerçekleştirilen, emperyalist güçlerce desteklenen bu kalkışmaya karşı demokrasiye, milli iradeye olan inancıyla kamuoyuna verdiği ilk mesaj önemlidir. O mesajdır ki o karanlık gecede hainlerin maskesini indirmiş, Türk Milleti’nin tavrını netleştirmiştir.”

“İblis’in uşakları kaybetmeye mahkûmdur”

“15 Temmuz’da milli birlik ve dayanışma ruhu terör örgütü Fetö’nün şerefsiz oyununu boşa çıkarmış, iman, ihaneti yenmiştir. 15 Temmuz’da Türk milleti kovalamış, Coni’nin çocukları kaçmıştır. 15 Temmuz’da melun tuzaklar bozulmuş, Hakk batılı ezmiştir. 15 Temmuz’da Türk Milleti kazanmış, İblis’in uşakları kaybetmiştir ve kaybetmeye mahkûmdur.”

“Haine merhamet, Türk Milleti’ne ihanet mertebesindedir”

“Bu vesileyle ifade etmek isteriz ki, terör örgütü Fetö’nün devlet, siyaset, ticaret, eğitim ve sair alanlardan, toplumun tüm katmanlarından sökülüp atılması en büyük temennimizdir. Zalime, haine merhamet, Türk Milleti’ne ihanet mertebesindedir. Bu sinsi düşman örgütüne karşı yürütülen mücadelenin sonuna kadar arkasındayız.”

“Demokrasi ve Millî Birlik Gününü tebrik ediyorum”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Bu duygu ve  düşüncelerle, 15 Temmuz’da şehit edilen kahramanlarımızı, terörle mücadele esnasında şehit olan yiğitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününü tebrik ediyorum. ‘Yüce Allah hainlere fırsat vermesin, zalimleri güldürmesin’ niyazında bulunuyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.