YÜREĞİR’DE “HOŞ GELDİN BEBEK” PROJESİ İLE 19 BİN 800 AİLEYE ULAŞILDI

YÜREĞİR’DE “HOŞ GELDİN BEBEK” PROJESİ İLE 19 BİN 800 AİLEYE ULAŞILDI
Yayınlama: 28.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesiyle ebeveynlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ekipleri, bebeğin temel ihtiyaçlarını içeren battaniye, şampuan, sabun, pişik kremi, bebek bezi ve ıslak mendilden oluşan set hediye ediyor. 0-6 aylık bebekleri olan ve ‘Hoş Geldin Bebek’ uygulamasından yararlanmak isteyen aileler belediyeyi arayarak kayıt oluşturuyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de ekiplerin ev ziyaretlerine katılarak ailelere sürpriz yapıyor. Eşi Raziye Kocaispir ile birlikte bebek sevinci yaşayan aileleri ziyaret eden Başkan Kocaispir, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman vatandaşımızın yanındayız. Bebek heyecanı yaşayan ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz. Ekiplerimiz bugüne kadar 19 bin 800 ailemize misafir oldu. Yeni doğan bebeklerimizin vatana, millete ve ailesine hayırlı bir evlat olmalarını temenni ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.