Yüreğir Belediyesi tüm imkanlarını seferber etti

Yüreğir Belediyesi tüm imkanlarını seferber etti
Yayınlama: 21.02.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Türkiye’yi yasa boğan ve 11 ili sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerinin üzerinden iki hafta geçti. Büyük afetin ilk saatlerinden itibaren kurduğu kriz masasıyla tüm imkânlarını seferber eden Yüreğir Belediyesi ekipleriyle bir yandan hayat kurtardı bir yandan yaraları sardı.

Yüreğir Belediyesi, yüreklerimizi kavuran Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatıyla ivedilikle kriz masası kurdu. Depremin vurduğu ilk andan itibaren tüm ekipleriyle seferber olan Yüreğir Belediyesi, Adana başta olmak üzere yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmalarına destek verdi. 26 iş makinası ve personeller vardiyalı bir şekilde çalışmalara katıldı. Toplanma alanları ve depremlerde yıkılan bölgelerde görevlendirilen personeller büyük felaketinin ardından evlerine giremeyen vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çadır kurdu, yaraları sardı.

TÜM TESİSLER DEPREMZEDELERE AÇILDI

Deprem nedeniyle evlerinde kalamayan vatandaşlar için belediye hizmet binası, Yüreğir Kültür Merkezi, Yüreğir Millet Bahçesi, Bekir Fevzi Yıldırım Sivil Toplum Merkezi, Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi, PTT Evleri Spor Salonu ve Akdeniz Spor Salonu başta olmak üzere tüm sosyal tesislerini vatandaşların hizmetine açan Yüreğir Belediyesi, personelleriyle vatandaşlara 24 saat kesintisiz hizmet sundu.

7 TIR İNSANİ YARDIM MALZEMESİ BÖLGEYE GÖNDERİLDİ

Yüreğir Belediyesi kaynakları ve vatandaşlardan gelen yardımlarla birlikte içerisinde insani yardım ve yaşam malzemesi bulunan 7 TIR Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, İskenderun ve Nurdağı’na gönderildi. Depremin ilk dakikalarından itibaren tüm ekipleriyle arama kurtarma çalışmalarına destek veren Yüreğir Belediyesi, Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’in çağrısıyla gıda ve giyim başta olmak üzere toplanan tüm yardımları depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.