Yüreğir Belediyesi Cumhuriyet’in 100. Yılını Dolu Dolu Kutlayacak

Yüreğir Belediyesi Cumhuriyet’in 100. Yılını Dolu Dolu Kutlayacak
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -Yüreğir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için
birbirinden renkli ve anlamlı etkinlikler düzenleyecek. 24 Ekim’de başlayan etkinlikler 30 Ekim’e kadar sürecek. Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, etkinliklere ve bayram coşkusuna Adanalıları davet etti.

Yüreğir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını büyük coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Yüreğir’de Cumhuriyetin 100. Yılı birbirinden renkli ve anlamlı etkinliklerle kutlanacak. Yüreğir Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek etkinlikler Adanalılara Cumhuriyet coşkusunu ve heyecanını yaşatacak.

YÜREĞİR’DE BAYRAM HAVASI

Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle Yüreğir’de dolu dolu etkinlikler düzenlenecek. Çocuk Şenliği’nden, spor turnuvalarına, resim sergisinden, workshop etkinliğine kadar birbirinden farklı etkinlikler Yüreğir’de bayram havası yaşatacak.

MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇOCUK ŞENLİĞİ

28 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Yüreğir Millet Bahçesi’nde başlayacak Çocuk Şenliği 16.00’ya kadar devam edecek. Bando Gösterisi, Palyaço, Balon Show, Örümcek Adam, Sihirbaz, Bubble Show, Lastik Adam, 7 Cüceler, Akrobasi, Robot Gösterimi, Papağan Show ve yüz boyama etkinlikleri ile çocuklar doyasıya eğlenecek. Çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker ve çeşitli ikramlar sunulacak.

SİMULTANE SATRANÇ GÖSTERİSİ

Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde 25 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’de Optimum AVM’de Ünlü Satranç Ustası GM Meylis Annaberdiyew simultane Satranç Gösterisi yapacak. 26 -27 Ekim’de Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’nde Dart İl Şampiyonası, 28 -29 Ekim’de ise Karate Şampiyonası düzenlenecek. 28-29 Ekim’de Adana Şehir Hastanesi karşısı ormanlık alanda yapılacak ‘Süper Enduro Festivali’nde motorcuların kıyasıya yarışı nefes kesecek.

RESİM ÇALIŞTAYI VE SERGİSİ

24 Ekim’de Yüreğir Kültür Merkezi’nde başlayan Türkiye Yüzyılı 1. Ulusal Görsel Sanatlar Öğretmenleri Resim Çalıştayı, 27 Ekim Cuma günü Resim Serisi ile devam edecek. Ziyaretçiler 10.00 -17.00 saatleri arasında sergiyi gezebilecek.

GENÇ ŞEFLER MUTFAK YARIŞMASI

29 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Yüreğir Belediyesi Gastronomi Mutfağı’nda Genç Şefler Sıfır Atık Mutfak Yarışması düzenlenecek. Evliya Çelebi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Bölümü öğrencileri hünerlerini sergileyecek.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhuriyetin 100. Yılını dolu dolu bir programla kutlayacaklarını belirterek etkinliklere tüm Adanalıları davet etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.