“YEREL SEÇİMLERE ÇOK GÜÇLÜ BİÇİMDE HAZIRLANACAĞIZ”

“YEREL SEÇİMLERE ÇOK GÜÇLÜ BİÇİMDE HAZIRLANACAĞIZ”
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da CHP İl binasında Dr. Anıl Tanburoğlu’nun adaylığı için basın açıklaması gerçekleşti. Yapılan basın açıklamasına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem,  Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikarslan, CHP kadın kolları üyeleri, çok sayıda partili, vatandaşlar katılarak yoğun ilgi gösterdiler. Açılış konuşmasını Adana CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi yaptı.

Mehmet Çelebi Adana’da düzenlenecek olan 38. İl kongresi hakkında şu ifadelere yer verdi; “ Bizim kongrelerimiz partimizin değerlendirmelerinin yapıldığı, geleceğe ilişkin düşüncelerinin projelerinin konuşulduğu tartışıldığı, sınırsız eleştirilerinin olduğu ve o kongrelerin sonucunda da orada omuz omuza güçlenerek çıktığı yerlerdir. Bu kongremizde böyle olacaktır. Bu kongremize giderken biz orada da değerlendireceğimiz gibi örgütümüzü yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı, eksikliklerimizi değerlendireceğiz. Ve ona göre de yeni yönetimlerimizi, yeni kadrolarımızı oluşturarak önümüzdeki günlere, özellikle de yerel seçimlere çok güçlü biçimde hazırlanacağız.”

“BİZİM DEFTERİMİZE UMUTSUZLUK YOK”

Mehmet Çelebi, “Bildiğiniz gibi bir süreç yaşadık, düştük ama yıkılmadık. Bizim defterimize umutsuzluk yok. Umut karın doyurmuyor diyorlar. Ama umut insanı ayakta tutuyor. Tutmaya da devam edecek. Bugün burada arkadaşımızın da sözünü ettiği gibi yeni dönemin kadrolarının oluşumuyla ilgili ilk adım atıyoruz. Anıl Tanburoğlu arkadaşımıza arkadaşımız bizim kadrolarımıza yetişen İl yönetimle birlikte çalıştığımız, ardından Yüreğir ilçe başkanlığı yapmış, mesleki kariyeri olan, yetenekli bir arkadaşımız. Bizden aldığı bayrağı daha ileri noktalara götürecek ve önümüzdeki yerel seçimlerde mutlaka başarıyı tamamlayacağız arkadaşlar. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta bu iktidarın duvarlarında çok ciddi gedikler açtık. Ama bu yerel seçimlerle birlikte o duvarları yıkacağız. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.