“YENİ DÜNYADA YARATICILIK, İŞBİRLİĞİ VE TİCARET İÇİN YENİ OLASILIKLARIN KİLİDİNİ AÇIYOR”

“YENİ DÜNYADA YARATICILIK, İŞBİRLİĞİ VE TİCARET İÇİN YENİ OLASILIKLARIN KİLİDİNİ AÇIYOR”
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – MetaNFT projesi Avrupa Birliği destekli Erasmus projesi ile Almanya koordinatörlüğünde, Adana Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile yürütülmektedir. MetaNFT projesi, 14-18 yaşındaki Mesleki Eğitim ve Öğretim öğrencilerine Metaverse için NFT’lerin nasıl oluşturulacağını öğretmeyi, onların istihdam edilebilirliğini ve dijital pazarlama becerilerini artırmayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda Mesleki Eğitim eğitmenleri için pedagojik bir eğitim yaklaşımı sağlar. Metaverse kullanıcıların dijital avatarlar aracılığıyla çeşitli alanları keşfedebilecekleri ve bunlarla etkileşim kurabilecekleri 3D sanal dünyadır.

‘BLOCKCHAİN TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMINA KATKIDA BULUNMAYI AMAÇLIYOR’                                                                                                    

MetaNFT projesi, NFT’lerin Metaverse oyunları için giyilebilir cihazlar ve öğeler olarak kullanımına odaklanıyor. Bu NFT’ler kullanıcılar arasında alınıp satılabilir ve Metaverse’deki dijital avatarlar tarafından giyilebilecek kıyafet, silah ve diğer aksesuarları temsil edebilir. MetaNFT projesi, Metaverse’deki NFT’lerin potansiyelini keşfederek büyüyen sanal ekonomi alanına ve oyunlarda blockchain teknolojisinin kullanımına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

‘İLGİ ÇEKİCİ NFT GİYİLEBİLİR ÜRÜNLERİ VE OYUN ÖĞELERİ OLUŞTURMAYA ODAKLANMIŞTIR

Metaverse dünyasında, NFT’ler, kullanıcıların gelişen bir dijital pazarda alıp satabilecekleri, oyunlar ve arazi alanları için giyilebilir ürünler ve öğeler biçimini alıyor. Proje bu heyecan verici yeni dünyada yaratıcılık, işbirliği ve ticaret için yeni olasılıkların kilidini açarak Metaverse için yenilikçi ve ilgi çekici NFT giyilebilir ürünleri ve oyun öğeleri oluşturmaya odaklanmıştır.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.