YAZ TATİLİNDE M1 ADANA’YA GELEN ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR

YAZ TATİLİNDE M1 ADANA’YA GELEN ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR
Yayınlama: 08.07.2023
A+
A-
TOROS(Haber Merkezi) – M1 Adana AVM bu yaz tatilinde çocukları yine unutmadı. Bu yıl Haziran ayının ikinci haftasından itibaren yaz tatiline giren çocuklar için düzenlenen ve Temmuz ayı sonuna kadar sürecek olan Çocuk Atölyeleri etkinlikleri ile M1 Adana AVM çocuk ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatacak.
M1 Adana AVM; deneyimli ekipler ve eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen birbirinden renkli ve eğitici, öğretici atölye çalışmaları ile minik misafirlerinin hayal dünyalarının sınırlarını zorlarken ebeveynlerine de unutulmaz deneyimler yaşatıyor.
Temmuz ayı boyunca her hafta sonu 13:00-18:00 saatleri arasında 04-12 yaş arası çocuklar için düzenlenen Çocuk Atölyelerinde çocuklar eğlenerek öğreniyor. Bunun yanında yine her hafta sonu canlı müzik dinletileri çocuklar ve gençlerin en büyük buluşma noktası olacak. Temmuz ayı boyunca hafta içi de etkinlikler dolu dolu olacak.
Her Salı ve Çarşamba günleri 13:00-18:00 saatleri arasında düzenlenen influencer @rahatanne ile düzenlenen birbirinden renkli ve eğlenceli atölyeler  çocukların keyifli bir tatil geçirmelerini sağlayacak.
Her Perşembe “İNGİLİZCE ÖĞRENMENİN MUTLULUĞU BİR BAŞKA” adlı İngilizce dil Atölyeleri 16:00 ve 18:00 saatlerinde 2 seans şeklinde İngilizce öğretmeni LEMAN TATLI yönetiminde gerçekleştiriliyor.
M1 Adana AVM’de çocuklara yönelik düzenlenen tüm bu etkinlikler ücretsiz olup, etkinliğe katılmak için M1 Adana mobil uygulamasını indirerek kayıt olmak yeterlidir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.