YAYINCILIK İNSANIMIZIN DEĞER ODAĞINI MERKEZE ALMALIDIR

YAYINCILIK İNSANIMIZIN DEĞER ODAĞINI MERKEZE ALMALIDIR
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Hilmi Tümer, Nadir Vurankaya, Sayım Azmaz, Genel Sekreter Enes Yılmaz, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Tamer Gülcan, Mali ve İdari İşler Başkanı Nurullah Hamidi, Kentsel Dönüşüm ve Mevzuat Başkanı Timuçin Güvercin ve Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu DAİMFED Teknik Müşaviri ile birlikte; İletişim ve yayıncılık olarak Ülkemizin öncü kurumu TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Çukurova Bölge) Müdürü Erden Karaoğlu arasında gerçekleştirilen toplantıda Ülkemiz, Adana ve Sektörle alakalı görüşler ele alınarak karşılıklı destek kararı aldılar.

‘TRT YAYINCILIĞIN HER ALANINDA ÖNCÜ BİR YAPIDIR’

TRT Çukurova Bölge Müdürü Erden Karaoğlu toplantı ile ilgili açıklamasında; “DAİMFED in başarı hikayesini sürekli olarak takip ediyoruz. Özellikle Asrın felaketi deprem sonrasında yaptığı fedakârlık ve çalışmalar çok önemliydi. Ayrıca önde gelen etkinliklerden olan ‘ilk baretim ilk yeleğim’ projesi, Müteahhitlik Okulu, Hükümlü ve yükümlüleri topluma kazandırmak için meslek eğitimleri, vatandaşa Demir teslimi çalışmaları, v. b. gibi sosyal projelere imza atmış olduğunu görüyoruz. Belirtmek gerekir ki İnşaat Sektörünün bileşenlerinin bir çatı altında toplanarak faaliyet göstermesi, bununla birlikte Konfederasyon hedefi Bölgemiz için özellikle Adana’mız için çok büyük önem arz etmektedir. Bu başarılarını yansıtmak ve örnek alınması için imkanlarımızla desteklerimiz sürecektir.” İfadelerinde bulundu.

‘YAYINCILIK İNSANIMIZIN DEĞER ODAĞINI MERKEZE ALMALIDIR’

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Yayıncılığın her alanında öncü bir yapı ile varlığını sürdüren TRT, İnsan ve değer odağını merkeze alan yüksek nitelikli içerikleri çeşitlendiren ve dünyaya sunan, dijitalleşmenin gereklerini hızla yerine getirerek, imkânlarını avantaja çeviren, kamu yayıncılığı sorumluluğunu gurur ve titizlikle taşıdığına inancımız tamdır. Ayrıca temel hedefimiz olan insan odaklı tün faaliyetlerimize destekleri için TRT Çukurova Bölge Müdürümüz Erden Karaoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bölge Müdürümüzün temsil noktasında TRT Bölge Müdürü olarak görmek; haberciliğin mutfağından konuda önemli tecrübesi olması Adana için şans olduğunu düşünüyoruz. Ekonomi ve çalışma hayatının lokomotifi olan İnşaat Sektörümüze yaklaşımı ve destekleri için tekrar teşekkür ediyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.