“YAPILAN FUAR İLİMİZİN TANITIMINDA ÖNEMLİ ROL OYNAYACAKTIR”

“YAPILAN FUAR İLİMİZİN TANITIMINDA ÖNEMLİ ROL OYNAYACAKTIR”
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/Sevil Çakmak – Adana da ikincisi yapılan Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı Tüyap fuar alanında gerçekleşti. Gerçekleşen fuara Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülağaç ve çok sayıda katılımcı katıldı. Adana Tesbihçiler Çarşısı Yönetim Kurulu Üyesi Nazır Fidan açılış konuşmasını yaptı.

Nazır Fidan, “Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı ilimiz ekonomisine koyduğu katkıyı daha yukarılara çıkartarak ulusal ve uluslararası alanda ilimizin tanıtımında önemli rol oynayacaktır” dedi.

Fidan yapılan fuar hakkında şunlara değindi; “Geçen yıl birincisini yaptığımız fuar sektörümüze çok büyük katkılar sağlamıştır. Açılışını yapacağımız fuarımız tesbih üreticileri, koleksiyonerler tesbih severler tarafından dünyanın her yerinden takip edilmektedir. Fuarımızda 300 stant kurulmuş olup 70 farklı ilden ve 30 farklı ülkeden yaklaşık 450 firma katılmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı birçok tesbih sever ile firmaların satın alma amacını bir araya getirecek olan fuarımızın ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.