YAKUP İLE MEHMET ADANA 1954 FK’DA

YAKUP İLE MEHMET ADANA 1954 FK’DA
Yayınlama: 03.09.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – 3.futbol ligi 4.grupta mücadele edecek olan Adana 1954 FK’nın yönetimi transferde iki önemli ismi takımlarına kazandırdılar. Turuncu-Beyazlı ekip, Sakaryaspor’dan Yakup Anıl Karadağ ile Karagümrükspor’dan Mehmet Demirci ile anlaştı.

Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, yeni sezon öncesi takım olarak başarılı olmak adına işi çok sıkı tuttuklarını belirterek, “Adım adım lig maçına yaklaşıyoruz. 9 Eylül’de deplasmanda oynayacağımız Elazığ maçını kazanarak lige 3 puan ile başlamak istiyoruz. Taraftarlarımızın büyük destekleri ile lige renk katacağız” diye konuştu.

YAKUP ANIL KARADAĞ

Turuncu-Beyazlı ekipten yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Yakup Anıl Karadağ ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalamıştır. Transferdeki katkılarından dolayı Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur GENÇ’e teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Yakup Anıl.”

 

MEHMET DEMİRCİ

Adana 1954 FK’dan yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, Karagümrükspor’un altyapısından yetişerek A takıma kadar yükselen 2002 doğumlu genç Kaleci Mehmet Demirci ile 3 yıllık anlaşma imzalamıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Mehmet.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.