WHATSAPP’A YENİ ÖZELLİK GELİYOR

WHATSAPP’A YENİ ÖZELLİK GELİYOR
Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – WhatsApp Yakındaki Kişiler isimli yeni bir özelliği test ediyor. Bu yeni özellik sayesinde platform üzerindeki kullanıcılar çevrimdışı belge ve diğer dosyaları yakınındaki kullanıcılar ile paylaşabilecek

WhatsApp, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor. Son olarak uygulamanın öne çıkan özelliklerden biri, kullanıcıların internet bağlantısı ihtiyaç duymadan yerel bir ağ üzerinden dosya paylaşmasına olanak tanıyor.

WhatsApp’ın Android beta sürümü 2.24.9.22’den alınan ekran görüntüleriyle ortaya çıkan yerel dosya paylaşım özelliği, kullanıcıların hücresel veri ya da internet bağlantısı kullanmadan, yerel bir ağ üzerinden yakındaki kişiler özelliği ile yakında bulunan WhatsApp kullanıcılarıyla fotoğraf ve belge gibi çeşitli dosya türlerini paylaşabileceğini ortaya koyuyor.

Bu özelliği etkinleştirmek için kullanıcıların yakındaki kullanıcılar tarafından keşfedilebilir olmayı seçmeleri gerekiyor. Ancak, bu izni istedikleri zaman iptal edebilecekler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.