Vatanımız da Cumhuriyetimiz de sahipsiz değildir

TSP Adana İl Başkanı Bayram Hazar, “Yüz yılın toplumcu, aydınlanmacı ve bağımsızlıkçı birikimini, ülkemizin ve insanlığın “sınıfsız, imtiyazsız, kaynaşmış uyum dünyasına” ulaştırmak, tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye’yi kurmak için tüm halkımızı Türkiye Sosyalist Partisi saflarında mücadeleye davet ediyoruz” dedi.

Vatanımız da Cumhuriyetimiz de sahipsiz değildir
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Türkiye Sosyalist Partisi (TSP) Adana İl Başkanı Bayram Hazar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Vatanımız da Cumhuriyetimiz de sahipsiz değildir” dedi.

Cumhuriyet Devriminin kazanımlarını tasfiye girişimlerin; laiklik karşıtı politikaların, kamucu birikimin ortadan kaldırılmasına dayalı özelleştirmeci uygulamaların ve halk egemenliğini zedeleyen uygulamaların yıkıcı boyutlara ulaştığını belirten TSP Adana İl Başkanı Hazar, şunları kaydetti:

“Amerikan emperyalizminin taşeron terör örgütleri eliyle Türkiye ve bölge ülkeleri başta olmak üzere tüm mazlumlar dünyasının bağımsızlığını hedef alan girişimleri, bu iktidar tarafından yönetilen ülkemizi savunmasız bırakmaktadır” dedi.

“Vatanımız da Cumhuriyetimiz de sahipsiz değildir” diyen Hazar, “Büyük devrimimizin 100. Yılında; Emperyalizmin ve işbirlikçilerinin bağımsızlığımızı hedef alan saldırılarına karşı emek mücadelesini yükseltiyoruz. Yüz yılın toplumcu, aydınlanmacı ve bağımsızlıkçı birikimini, ülkemizin ve insanlığın “sınıfsız, imtiyazsız, kaynaşmış uyum dünyasına” ulaştırmak, tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye’yi kurmak için tüm halkımızı Türkiye Sosyalist Partisi saflarında mücadeleye davet ediyoruz. 10. Yıl Marşımızdaki heyecanla, “kötülüğü, geriliği boğmak; karanlığın üzerine bir güneş gibi doğmak” için vatan Cumhuriyet emek için “Yürüyelim Arkadaşlar!” Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında vatan cumhuriyet emek için “yürüyelim arkadaşlar!”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.