Adana’da kamuya ait alanlarda kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. Adana Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında yapılan toplantıda, kent genelinde sürdürülen tespit, denetim ve yıkım faaliyetleri değerlendirildi.
Vali Yavuz, Seyhan Baraj Gölü ve çevresinde kaçak yapılara yönelik sürdürülen yıkım çalışmaları başta olmak üzere, kamuya ait alanlarda yapılan tespit, denetim ve yıkım faaliyetlerinin ilgili kurumların katılımıyla ele alındığını belirtti.

Kaçak yapılaşmaya karşı kararlı bir duruş sergileneceğini vurgulayan Vali Yavuz, “Adana’nın doğal güzelliklerini korumak, kamuya ait alanları halkımızın ortak kullanımına kazandırmak ve gelecek nesillere düzenli, yaşanabilir bir şehir bırakmakta kararlıyız. Kaçak yapılaşmaya hiçbir şekilde göz yummayacağız,” ifadelerini kullandı.






