VALİ KÖŞGER’DEN KONTEYNER KENT VE DEPREM KONUTLARINA ZİYARET

VALİ KÖŞGER’DEN KONTEYNER KENT VE DEPREM KONUTLARINA ZİYARET
Yayınlama: 14.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Vali Yavuz Selim Köşger, 06 Şubat 2023’te meydana gelen ve Adana’da da can ve mal kaybına sebep olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremzede vatandaşlarımızın barınması için Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi’nde kurulan Şambayadı Konteyner Kent ile Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapımı devam eden deprem konutlarını ziyaret etti.

İlk olarak Şambayadı Konteyner Kent’i ziyaret eden Vali Köşger, konteyner kentte gerçekleştirdiği incelemelerin ardından burada kalan depremzede hemşehrilerimizle bir araya geldi. Depremzede vatandaşlarımızla bir müddet sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran Vali Köşger; ülkemizin 6 Şubat’ta dünyada eşi benzeri görülmemiş çok büyük bir felaket yaşadığını ve bu felaketin ardından ülkece çok zor günler geçirdiğimizi kaydetti. Ancak her şeye rağmen en kısa zamanda Adana’dan depremin izlerini silmek için çalışacaklarını kaydeden Vali Köşger, daima depremzede hemşehrilerimizin yanında olacaklarını kaydetti.

Konteyner kent ziyaretinin ardından Şambayadı Mahallesi’nde TOKİ başkanlığınca inşa edilen deprem konutlarını ziyaret eden Vali Köşger, konut inşaatında incelemelerde bulunup, projede gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.