Yavuz Selim Köşger, Sarıhamzalı Anadolu Lisesi’nde
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Seyhan ilçesindeki Sarıhamzalı Anadolu Lisesi’nde, Seyhan İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kursları ziyaret etti. Vali Köşger, kursiyerlerin el emeğiyle hazırladığı ürünlerden oluşan sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Emek, sabır ve üretkenliğin yansıtıldığı sergide kursiyerlerle tek tek ilgilenen Vali Köşger, ortaya konan çalışmaları takdirle karşıladı ve öğretmenlerle kursiyerleri tebrik etti.
Aynı binada okuma-yazma eğitimi gören kadın kursiyerleri de ziyaret eden Vali Köşger, kursiyerlerle sohbet ederek başarılarını kutladı. Eğitim sürecini tamamlayan kadınlara sertifikalarını takdim eden Köşger, şu ifadeleri kullandı:
“Okumanın yaşı olmaz"
“Okumanın yaşı olmadığını bir kez daha gösteren bu azimli kadınlarımızı yürekten kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Vali Köşger’in ziyareti, halk eğitimi faaliyetlerinin bireylerin gelişimi ve toplumsal katkısı açısından taşıdığı önemi bir kez daha gözler önüne serdi.