UZUNÖMÜR: TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

UZUNÖMÜR: TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı Gökhan Uzunömür, Pazar günü saat 14.00’de deplasmanda oynayacakları Sebat Gençlik karşılaşmasını da kazanarak şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşacaklarını dile getirdi.

TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede yer alan Turuncu-Beyazlı ekip, Sebat Gençlik maçının hazırlıklarını devam ettiriyor. Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı Gökhan Uzunömür, sezon başından bu yana istikrarlı sonuçlara imza atan teknik kadro ve futbolcularını tebrik etti. Hem Tarsus’ta hem de deplasmanda oynadıkları müsabakalarda kendilerine tam destek veren taraftarlarına canı gönülden teşekkür eden Uzunömür, “Adım adım 2.Lige geliyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda şampiyonluğa koşuyoruz” diye konuştu.

Turuncu-Beyazlı ekip, ligde oynadığı 21 karşılaşmada 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 de mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 46 kez havalandıran kalesinde de 16 gol görüp 50 puan toplayan Bitexen Adana 1954 FK, en yakın takipçisi Sebat Gençlik’in 11 puan önünde zirvede yer alıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.