ÜNİVERSİTE KAZANAN ÖĞRENCİLERE DÖRT 4’LÜK DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI

ÜNİVERSİTE KAZANAN ÖĞRENCİLERE DÖRT 4’LÜK DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI
Yayınlama: 18.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Seyhan Belediyesi’nin üniversiteyi kazanan öğrencilere vereceği nakdi destek başvuruları başladı. Başvurular 31 Ekim 2023 tarihine dek www.seyhan.bel.tr ve Seyhan Belediyesi mobil uygulaması üzerinden yapılacak.

AİLELERİN EĞİTİM GİDERLERİNE KATKI

Ekonomik koşullar nedeniyle üniversite kazanan evlatlarının eğitim giderlerini karşılamakta güçlük çeken ailelere destek olabilmek amacıyla Seyhan Belediyesi’nin üniversite kazanan öğrencilere yönelik nakdi yardım uygulaması bu yıl da sürüyor.

4 BİN TL NAKDİ DESTEK VERİLECEK

Başkan Akif Kemal Akay’ın teklifiyle belediye meclis gündemine gelen ve oybirliği ile kabul edilen madde kapsamında belirlenen koşulları sağlayan üniversite öğrencilerine toplamda 4 bin TL nakdi destek verilecek. Desteğin 1.500 TL’lik kısmı birinci dönemde, 2.500 TL’lik kısmı ise ikinci dönemde ödenecek.

BAŞVURULAR 31 EKİM’E KADAR YAPILABİLECEK

Nakdi destekten yararlanmak isteyen üniversite öğrenciler bugünden itibaren 31 Ekim’e kadar www.seyhan.bel.tr ve Seyhan Belediyesi mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilecek.

KOŞULLAR

Seyhan’da ikamet edip, Türkiye’deki devlet üniversitelerinin açık öğretim hariç dört yıllık bölümlerine yerleşen, Türkiye ve KKTC’deki vakıf üniversitelerinin 4 yıllık bölümlerini tam burslu kazanan ve aile gelir durumu ihtiyaç sahibi olan öğrenciler nakdi yardım desteğinden yararlanabilecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.