TÜRK-İŞ HEYETİ VALİ KÖŞGER’İ ZİYARET ETTİ

TÜRK-İŞ HEYETİ VALİ KÖŞGER’İ ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 24.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhurbaşkanlığı Valiler kararnamesi ile  Adana’ya atanan ve görevine başlayan Vali Yavuz Selim Köşger’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnarın yanında Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanları ile birlikte Vali Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Türk-İş’e bağlı TÜMTİS Sendikası Adana Şube Başkanı Halil Çekin, Demiryol-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Halit Işık, Türk Harb-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Erdal Akalın, Haber-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Aslangöz, Tez Koop Adana Şube Başkanı Mustafa Oğuz, Sağlık -İş Adana Şube Başkanı Fırat Bayram, Belediye-İş Adana Şube Başkanı Aytekin Aybar,  Koop-İş Adana Şube Başkanı Rasim Mart ve TGS Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya eşlik etti.

Edip Gülnar yaptıkları ziyarette Vali Köşger’e sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunarak, Türk-İş’e bağlı sendikaların yetkili oldukları iş alanları hakkında kısa bir sunum yaptı. Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Adana’nın her alanda hak ettiği konuma gelebilmesi adına, yapılacak her çalışmaya Türk-İş olarak her zaman hazır olduklarını” belirtti.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Köşger, çalışma hayatının önemli unsuru olan sendikaların çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.