TÜRK DOKTORUN BAŞARISI LÜBNAN TELEVİZYONUNDA…

TÜRK DOKTORUN BAŞARISI LÜBNAN TELEVİZYONUNDA…
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

TOROS – Kalp kapak tedavisinde uygulanan Mitraclip Yönteminin Türkiye’deki ve Dünyadaki önemli uygulayıcılarından Kardiyolog Doç. Dr. İsmail Ateş, Beyrut’ta yaptıkları vaka ile Lübnan Televizyonu MTV’de haber konusu oldu.

Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. İsmail Ateş, 27 Temmuz Perşembe günü Beyrut’ta ekibi ile birlikte gerçekleştirdiği Mitraclip İşleminin ardından, Lübnan basınında geniş yer aldı. Ameliyat anı görüntülerinin yayınlandığı Lübnan Kanalı MTV, haber kuşağında uygulanan yönteme dair övgü dolu sözler sarf etti. Yurt içinde ve yurt dışında Mitraclip işleminin eğitim ve uygulamasında yer alan Doç. Dr. İsmail Ateş ise, yurt dışında Türk hekimlere yönelik saygının ve güvenin bu derece yüksek oranda olmasının kendisi için mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

2018 yılından bu yana Türkiye’de Mitraclip ve Triclip yöntemlerinin tek yetkili firmasıyla hem gözetmenlik hem de eğitmenlik anlaşması ve görevi bulunan Doç. Dr. İsmail Ateş; Doğu Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya ve Türkiye’de vaka olduğu zaman, gözetmenlik ve eğitmenlik desteğine ihtiyaç olduğu zaman gidip vakalara yerinde destek vererek, hekimlere de eğitim desteği sağlamaktadır. Lübnan, Ürdün, Dubai, Kazakistan, İran, Afrika ülkeleri, Kuzey Kıbrıs gibi pek çok ülkede vaka ve eğitim çalışmalarında bulunan İsmail Ateş, 2022 yılında 80’in üzerinde vaka çalışmasında yer aldı.
Dr. İsmail Ateş; FESC, FACC, FSCAI üyesidir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.