“TÜRK ADALETİNE GÜVENİMİZ TAM”

TOROS (Haber Merkezi) - Partisinin Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik’in görevden alınması ile ilgili Milliyetçi Hareket İl ve İlçe Başkanlığı toplanarak basın açıklaması yaptı. Basın...

“TÜRK ADALETİNE GÜVENİMİZ TAM”
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Partisinin Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik’in görevden alınması ile ilgili Milliyetçi Hareket İl ve İlçe Başkanlığı toplanarak basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına çok sayıda partili ve vatandaşlar katılarak Türkeş Filik’e destek oldular. Basın açıklamasını MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Zorba yaptı.

Hüseyin Zorba,” Kıymetli ilçe başkanlarım, belediye başkanlarım, meclis üyelerim, ülkü ocağı başkanlarım, değerli hemşerilerim, basınımızın güzide temsilcileri; Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığı olarak yumurtalık belediye başkanımız sayın Türkeş Filik’ in Yumurtalık’lı hemşerilerimize olan sevgisi ve hizmet aşkının asılsız ve mesnetsiz suçlamalarla baltalanmaya çalışıldığını görmekteyiz” dedi.

Zorba, “Bu suçlamalardan, yüce Türk adaleti ile memurlar ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkındaki kanun çerçevesinde haklarında kararlar verilebilmektedir. Basına ve sosyal medyaya yansıyan 2011 yılında kendisinden önceki belediye başkanı zamanında inşa edilen gariban bir vatandaşın evinini yıkmadığı için verilen bir hüküm adana bölge adliye mahkemesi tarafından durdurulmuştur.  İnfazın durdurulması kararı, mülki ve adli makamlarla paylaşılmış olup karara göre hareket edileceğinden zerre şüphemiz yoktur” diye ifade etti .

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim Türk adaletine ve adalet sistemine ve mülki makamlara güvenimiz tamdır diyerek Hüseyin Zorba açıklamasına şu şekilde devam etti; “Belediye Başkanımız Türkeş Filik ve milliyetçi hareket partili tüm belediye başkanlarımız sorumluluk alanlarına hizmet için her iş ve işlemi mevcut kanun ve yönetmelikler çerçevesinde kamu yararını gözeterek yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler.”

“Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığı olarak belediye başkanımız sayın Türkeş Filik’in yanında olduğumuzu huzurunuzda özellikle belirtmek istiyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” diyerek Zorlu açıklamasını sonlandırdı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.