Tümer, “Seyhan’da daha iyi işler yapacağız”

Tümer, “Seyhan’da daha iyi işler yapacağız”
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan’da ilkleri, enleri, tekleri başaracaklarına inandığını vurguladı. Aday adaylık çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütleriyle görüşmelerini sürdüren CHP’li Zülfikar İnönü Tümer, bu kapsamda Adana Eczacılar Odası Başkanı Ömür Mürsel Yalbuzdağ, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Niyazi Göğer ve yönetim kurulu üyeleriyle Türk-İş Bölge Başkanı Edip Gülnar’ı ziyaret etti.

“İDDİALIYIZ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel öncülüğünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Seyhan’da da yenilik için yola çıktıklarını kaydeden Tümer, “Seyhan’da sivil toplum örgütlerimizle, vatandaşlarımızla sürekli bir görüşme halindeyiz. Yönetimde olduğumuz süreçte birlikte ve yerinde yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Egomuzu tatmin için ya da bir makama sahip olmak için değil topluma en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Bu konuda iddialıyız ve iyi işler yapacağız” diye konuştu.

KATILIMCI BELEDİYE VURGUSU

Örgütlü toplumun gücüne inanan bir siyasi olarak yaşadığı şehrin gelişimine katkı koymanın onurlu bir görev olacağını dile getiren Tümer, “Vizyon ve misyon doğrultusunda kenti yönetmek lazım. Sistemden kaynaklanan sorunları da çözmek gerekiyor. Elbette sistemi değiştirecek olanlar da insanlardır. Belediyeyi bu doğrultuda yönetebileceğime inandığım için aday adayı oldum. Belediye başkanlarımız işlerini yapıyor ama biz daha iddialı olduğumuzu göstermek istiyoruz. Gerek partime gerekse Seyhan ilçemize katkı sunmak benim görevim. Ayrıca adayımız kim olursa olsun desteklemek de benim yaşam tarzım. Belediye yönetimimizin katılımcı olacağını belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Milletvekilliğinden bu yana toplumun tüm kesimleriyle irtibat halinde olduğunun altını çizen CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Zülfikar İnönü Tümer, “Kentimizin gelişimi için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.