TSYD’den muhteşem gece

TSYD’den muhteşem gece
Yayınlama: 11.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – TSYD- Büyükşehir Belediyesi  “Basın Spor Başarı Ödülleri”nde dereceye giren gazetecilere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Gecede, Adana sporuna katkıda bulunanlar da ödül aldı.Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin geleneksel Basın Spor Başarı ödülleri düzenlenen muhteşem törenle sahiplerini buldu.

“ADANA’DA GÜZEL İŞLER OLUYOR”

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Spor alanında Adana’da çok güzel işlerin olduğunu belirtirken, bu tür etkinliklerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi, “Adana Demirspor 26 yıl aradan sonra Adana’yı süper ligde başarıyla temsil ediyor. Çukurova Belediye Demirspor Voleybol Sultanlar Ligi’nde. Adana FK, yıllar sonra Adana’yı 3. Ligde temsil etmeye hak kazandı. Diğer bireysel sporlarda da oldukça başarılı sonuçlar alıyoruz. Adana, sporda her zaman başarıyı hak eden bir il.” diye konuştu.

ÖDÜL ALAN GAZETECİLER

Basın Spor Başarı ödüllerinde haber dalında İhlas Haber Ajansı’ndan Umutcan İşledici, Demirören Haber Ajansından Can Çelik; Görüntü dalında TRT’den Bülent Serin, Fotoğraf dalında, Anadolu Ajansından Eren Bozkurt, Köşe Yazısı dalında Çukurova Press Gazetesi’nden Adnan Ercan, Sayfa Düzeni  dalında Hürriyet Gazetesi’nden Erhan Zerayak Egemen Gazetesi’nden Ahmet Kırmızıdal ile bir süre önce yaşamını yitiren TSYD’nin efsane başkanı Nihat Geven adına verilen özel ödülü de İhlas Haber Ajansı’ndan Elif Ayşenur Bay’a verildi. Bay’ın özel ödülünü Nihat Geven’in eşi Jalenur Geven verirken, gecede duygusal anlar yaşandı. Geven yaptığı konuşmada, Adana sokaklarının artık Nihat Geven’siz kaldığını belirtirken, böylesine anlamlı bir ödülün verilmesinin son derece mutluluk verici olduğunu söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.