TSYD Ailesi iftarda buluştu

TSYD Ailesi iftarda buluştu
Yayınlama: 06.04.2023
A+
A-

 

TOROS(Haber Merkezi) – Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi üyeleri, TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde buluştu.

Yemeğe TSYD üyelerinin yanı sıra Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Tülay Tapçı, İl Hakem Kurulu Başkanı Burak Cem Tahiroğlu, Adana Amatör Spor Kulüpleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Ulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü Tuncer Akdoğan, hentbolun duayeni Kazım Tekin, hakemlikte yüz aklarımızdan Cahit Kum’un yanı sıra spor dostları ve paydaşları katıldı.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, “Her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğinde değerli üyelerimiz ve spor dostlarıyla birlikte olmanın, yaşadığımız deprem felaketinden sonra bir nebze olsun güzel bir geceyi birlikte geçirmenin mutluluğunu ve sevincini yaşadık. Amacımız, Adana’da bütün spor paydaşlarını bir araya getiren bu etkinliklerin çoğalması ve her zaman plakamız gibi tüm Türkiye’de sporda tıpkı eski günlerdeki başarıyı kovalayan bir şehir konumuna getirmek. Katılımından dolayı herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.