Toroslarda fırın ve imalathanelere denetim

Toroslarda fırın ve imalathanelere denetim
Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-

(İHA) – Mersin Toroslar Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamül üreten işletmelere yönelik denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, hijyen, ekmek gramajı, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok husus denetlendi. İşletmelere ruhsat ve evrak kontrolü de gerçekleştiren ekiplerin, özellikle gıdaların uygun şartlarda saklanması ile ilgili de uyarılarda bulunduğu ifade edildi.
Vatandaşların sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için denetimlerini sıklaştırdıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Zabıta ekiplerimiz tarafından yürütülen bu denetimlerle amacımız, iş yerlerine ceza yazmak değil, üretilen ve satışı yapılan gıdaların sağlıklı bir şekilde halkımıza sunulmasıdır. Özellikle hijyen ve gramaj konusunu çok önemsiyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini ve şikâyetlerini de dikkate alıyoruz. Zabıta ekiplerimiz, 7/24 halkımızın hizmetindedir” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.