TOROS GAZETESİ’NDEN VALİ KÖŞGERE ZİYARET

TOROS GAZETESİ’NDEN VALİ KÖŞGERE ZİYARET
Yayınlama: 13.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Toros Gazetesi Medya Grubunu makamında ağırladı.

Erden Arat, Adana’ya atanan Vali Yavuz Selim Köşger’i ekibiyle ziyaret ederek ‘Kentimize hoş geldiniz’ dedi. Vali Yavuz Selim Köşger’in makamında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Toros Gazetesi’nin Kurucusu Erden Arat ile birlikte Yazı İşleri Müdürü İnci Yılmaztürk, Köşe Yazarı Yusuf Kahraman, İnternet Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Serdar Akın, İnternet Editörü Sevil Çakmak ve Muhabir Çağlacan Kurt bulundu.

ADANA’NIN EKONOMİK VE KÜLTÜREL YAPISI KONUŞULDU

Vali Köşger, misafirlerle tek tek tanışma gerçekleştirdi. Samimi bir şekilde gerçekleştirilen sohbette, Adana’nın gelişimi ve kültürel yapısı konuşuldu. Kent için ilerleyen zamanlarda yapılabilecekler ve yapılması gerekenler sohbetin önemli konularından biri oldu.

Ziyareti için Erden Arat’a teşekkür eden Vali Köşger, “Adanamızın gelişimi için ziyaretiniz benim için çok önemli bende Adana’yı Kültürel açıdan tanımaya çalışıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

ADANA MI? İZMİR Mİ?

Yazı İşleri Müdürü İnci Yılmaztürk İzmir’den Adana’ ya gelen Vali Köşger’e Adana mı? İzmir mi? sorusunu yöneltti.
Vali Köşger şu ifadeleri söyledi; “ Her iki şehrimizin bendeki yeri ayrı fakat Adana daha zengin bir kültüre sahip, tarımsal açıdan olsun, her konuda. Çünkü yaylası var, denizi var, nehri var değerli yapıları mevcut bizimde çalışmalarımız bu zenginliklere uygun olacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.