Tek eşlilik ve kadın özgürlüğü, erkeklerin kadınlara bir oyunudur

Tek eşlilik ve kadın özgürlüğü, erkeklerin kadınlara bir oyunudur
Yayınlama: 19.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Yusuf Kahraman/Serdar Akın – Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Sosyal medya üzerinden bir açıklamasında Üç eşim oldu, niyetim dörde kadar gitmektir diyor.

Tek eşliliğin erkeklerin kadınlara tuzağıdır diyen Yeniden Refah partili Yüksel, piyasayı piçlerle mi dolduralım?  Tek eşlilik ve kadın özgürlüğü denilen şey, erkeklerin kadınlara bir oyunudur….

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Kadınla erkek eşit olabilir mi? Birisi doğurmak ve çocuğu terbiye etmek üzere doğmuştur. Öbürü ise doğurttuklarına bakmak, beslemek ile görevlidir diyerek sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Niye benim Allah’ın emrine uygun olarak yaptığım evlilik ile uğraşıyorlar? Allah 4′ de kadar müsaade etmiş. Kanunları kim yapıyor, insanlar yapıyor. Ama ben Allah’a hesap vereceğim. Öldüğüm zaman beni Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri yargılamayacak, hesabı onlara vermeyeceğim. Ben Allah’a hesap vereceğim. Bura da bunun temelinde kesinlikle İslam düşmanlığı var. İşte ben buna isyan ediyorum.” Diyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.